Lerend netwerk: evalueren

mei 24

Lerend netwerk: evalueren Lerend netwerk: Evalueren in...
Wanneer: 09:00-12:00

24/05/2017 09:00 24/05/2017 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Lerend netwerk: evalueren

Lerend netwerk: Evalueren in een ondernemend leermilieu

Doel

Uitwisseling van ervaringen en ideeën tussen ervaren en minder ervaren leercoaches, over richtingen, scholen, koepels en provinciegrenzen heen, om met vernieuwde energie van elkaar te leren en de eigen klaspraktijk te verbeteren.

Tijdens een eerste sessie eerder dit schooljaar werden klaspraktijken al met elkaar gedeeld. Deze 'terugkomdag' blikt even terug op die ervaringen en geeft ruimte om hierop verder in te gaan, maar ook aan nieuwe initiatieven en kennisuitwisseling. Dus ook leerkrachten die er de eerste sessie niet bij waren, zijn hier zeker welkom!

Vlajo zorgt voor de locatie, het onthaal en de koffie :-)

Doelgroep

 • leercoaches Jieha!, Mini-onderneming en Studentenbedrijf

Wat wordt verwacht als je deelneemt?

 • Je hebt eigen materiaal mee om te tonen, demonstreren.
 • Je bent bereid om ideeën uit te wisselen.
 • Je hebt er zin in!

Prijs?

 • gratis
 • inschrijven verplicht

Inschrijven?

DD/MM/YYYY

Lerend netwerk: Evalueren in een ondernemend leermilieu

Doel

Uitwisseling van ervaringen en ideeën tussen ervaren en minder ervaren leercoaches, over richtingen, scholen, koepels en provinciegrenzen heen, om met vernieuwde energie van elkaar te leren en de eigen klaspraktijk te verbeteren.

Tijdens een eerste sessie eerder dit schooljaar werden klaspraktijken al met elkaar gedeeld. Deze 'terugkomdag' blikt even terug op die ervaringen en geeft ruimte om hierop verder in te gaan, maar ook aan nieuwe initiatieven en kennisuitwisseling. Dus ook leerkrachten die er de eerste sessie niet bij waren, zijn hier zeker welkom!

Vlajo zorgt voor de locatie, het onthaal en de koffie :-)

Doelgroep

 • leercoaches Jieha!, Mini-onderneming en Studentenbedrijf

Wat wordt verwacht als je deelneemt?

 • Je hebt eigen materiaal mee om te tonen, demonstreren.
 • Je bent bereid om ideeën uit te wisselen.
 • Je hebt er zin in!

Prijs?

 • gratis
 • inschrijven verplicht

Inschrijven?