Gent|Shop je Slim

Gent|Shop je Slim
okt 04

Gent|Shop je Slim Een voormiddag in de huid van...
Wanneer: 09:00-12:00

04/10/2017 09:00 04/10/2017 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Gent|Shop je Slim

Een voormiddag in de huid van een ondernemer kruipen? Dat kan! Op woensdag 4 oktober bieden we de Oost-Vlaamse Vlajo Mini - Ondernemingen de kans om als echte ondernemers sessies bij te wonen waardoor je nog sterker aan de startlijn van je onderneming zullen staan.

Inschrijven

Shopjeslim2017

  •  

 

Meer info?

  • Contacteer een regionale coördinator:  Ianick
DD/MM/YYYY

Een voormiddag in de huid van een ondernemer kruipen? Dat kan! Op woensdag 4 oktober bieden we de Oost-Vlaamse Vlajo Mini - Ondernemingen de kans om als echte ondernemers sessies bij te wonen waardoor je nog sterker aan de startlijn van je onderneming zullen staan.

Inschrijven

Shopjeslim2017

  •  

 

Meer info?

  • Contacteer een regionale coördinator:  Ianick