Innovatiekamp voor docenten en leerkrachten Brugge

Innovatiekamp voor docenten en leerkrachten Brugge
okt 17

Innovatiekamp voor docenten en leerkrachten Brugge Op het tweede...

17/10/2017 01:00 17/10/2017 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Innovatiekamp voor docenten en leerkrachten Brugge

Op het tweede sportinnovatiecongres 171017 (SIC171017) dat doorgaat in Brugge slaan Vlajo en Sport Vlaanderen de handen in elkaar voor de organisatie van een innovatiekamp voor docenten en leerkrachten. Het Vlajo Innovatiekamp voor docenten en leerkrachten is een brainstorm voor teams van docenten en leerkrachten uit Vlaanderen die elkaar vooraf niet kennen. De teams krijgen de opdracht voor een bepaald probleem een creatieve-innovatieve oplossing te bedenken en uit te werken. Tussendoor krijgen ze advies van deskundigen. Ze stellen een businessplan op en presenteren hun idee voor een jury. Die jury selecteert aan het eind van het boeiend parcours de beste ideeën.

Meer info

DD/MM/YYYY

Op het tweede sportinnovatiecongres 171017 (SIC171017) dat doorgaat in Brugge slaan Vlajo en Sport Vlaanderen de handen in elkaar voor de organisatie van een innovatiekamp voor docenten en leerkrachten. Het Vlajo Innovatiekamp voor docenten en leerkrachten is een brainstorm voor teams van docenten en leerkrachten uit Vlaanderen die elkaar vooraf niet kennen. De teams krijgen de opdracht voor een bepaald probleem een creatieve-innovatieve oplossing te bedenken en uit te werken. Tussendoor krijgen ze advies van deskundigen. Ze stellen een businessplan op en presenteren hun idee voor een jury. Die jury selecteert aan het eind van het boeiend parcours de beste ideeën.

Meer info