VLEW-studiedag 'Retail in beweging'

nov 14

VLEW-studiedag 'Retail in beweging' Dat de retailwereld in...

14/11/2017 01:00 14/11/2017 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels VLEW-studiedag 'Retail in beweging'

Dat de retailwereld in beweging is, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Tijdens een vorige studiedag van de VLEW werd de focus gelegd op e-business en e-commerce. Ondanks de populariteit van online shoppen zijn heel wat winkels op zoek naar een nieuwe beleving voor de klanten. Die nieuwe trends willen we u graag meegeven.

'Retail in beweging' is een thema dat gelinkt kan worden aan heel wat leerplannen van het economieonderwijs over de verschillende vakken en onderwijsvormen heen. De studiedag zal u dan ook heel wat inzichten geven die u in uw dagelijkse klaspraktijk kan toepassen. We hebben dan ook voor een uitgebreid en divers aanbod gekozen, dat voor leerkrachten op alle niveaus linken heeft met de klaspraktijk.

DD/MM/YYYY

Dat de retailwereld in beweging is, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Tijdens een vorige studiedag van de VLEW werd de focus gelegd op e-business en e-commerce. Ondanks de populariteit van online shoppen zijn heel wat winkels op zoek naar een nieuwe beleving voor de klanten. Die nieuwe trends willen we u graag meegeven.

'Retail in beweging' is een thema dat gelinkt kan worden aan heel wat leerplannen van het economieonderwijs over de verschillende vakken en onderwijsvormen heen. De studiedag zal u dan ook heel wat inzichten geven die u in uw dagelijkse klaspraktijk kan toepassen. We hebben dan ook voor een uitgebreid en divers aanbod gekozen, dat voor leerkrachten op alle niveaus linken heeft met de klaspraktijk.