Vlajo Ondernemers voor de Klas

Vlajo Ondernemers voor de Klas
jan 15

Vlajo Ondernemers voor de Klas De jeugd is de toekomst van...

15/01/2018 01:00 09/03/2018 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Vlajo Ondernemers voor de Klas

De jeugd is de toekomst van morgen

Als leerkracht/docent bereidt u uw leerlingen/studenten voor op hun toekomstige studie- en beroepskeuze. Wat verwachten bedrijven van afgestudeerden? Welke vaardigheden zijn nodig om in een bedrijf mee te draaien? Vlajo Ondernemers voor de Klas biedt u een mooie aanvulling op deze thematiek! Tijdens een 2 uur durende gastles deelt een ondernemer of bedrijfsleider zijn passie, kennis en levenservaring met uw leerlingen.

Meer nog, de ondernemingsgeest van uw leerlingen/studenten prikkelen door ondernemers en bedrijfsleiders naar uw school te brengen. Een boeiende gastles die aansluit bij hun opleiding. En dat zonder zelf op zoek te moeten gaan naar kandidaat-ondernemers of bedrijfsleiders.

DD/MM/YYYY

De jeugd is de toekomst van morgen

Als leerkracht/docent bereidt u uw leerlingen/studenten voor op hun toekomstige studie- en beroepskeuze. Wat verwachten bedrijven van afgestudeerden? Welke vaardigheden zijn nodig om in een bedrijf mee te draaien? Vlajo Ondernemers voor de Klas biedt u een mooie aanvulling op deze thematiek! Tijdens een 2 uur durende gastles deelt een ondernemer of bedrijfsleider zijn passie, kennis en levenservaring met uw leerlingen.

Meer nog, de ondernemingsgeest van uw leerlingen/studenten prikkelen door ondernemers en bedrijfsleiders naar uw school te brengen. Een boeiende gastles die aansluit bij hun opleiding. En dat zonder zelf op zoek te moeten gaan naar kandidaat-ondernemers of bedrijfsleiders.