Start Academy workshop “marktbevraging” (Gent)

Start Academy workshop “marktbevraging” (Gent)
feb 26

Start Academy workshop “marktbevraging” (Gent) Start Academy is een...
Wanneer: 18:30-21:30

26/02/2018 18:30 26/02/2018 21:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Start Academy workshop “marktbevraging” (Gent)

Start Academy is een combinatie van een ideeënwedstrijd en een academie voor studenten hoger onderwijs tussen 18 en 25 jaar, alleen of in team.

Een businessmodel is gebaseerd op veel hypotheses. Belangrijk is om in te schatten welke hypotheses meest risicovol zijn. We brengen tijdens deze workshop met de deelnemers in kaart welke aspecten van hun businessmodel zeker moeten afgetoetst worden in de markt. Bovendien krijgen ze mee hoe dit op de juiste manier af te toetsen in de markt, en hoe op basis van deze marktbevindingen het businessmodel bij te sturen. We willen immers het risico op het lanceren van een business met onvoldoende potentieel minimaliseren!

DD/MM/YYYY

Start Academy is een combinatie van een ideeënwedstrijd en een academie voor studenten hoger onderwijs tussen 18 en 25 jaar, alleen of in team.

Een businessmodel is gebaseerd op veel hypotheses. Belangrijk is om in te schatten welke hypotheses meest risicovol zijn. We brengen tijdens deze workshop met de deelnemers in kaart welke aspecten van hun businessmodel zeker moeten afgetoetst worden in de markt. Bovendien krijgen ze mee hoe dit op de juiste manier af te toetsen in de markt, en hoe op basis van deze marktbevindingen het businessmodel bij te sturen. We willen immers het risico op het lanceren van een business met onvoldoende potentieel minimaliseren!