Innovatiekamp

Innovatiekamp
apr 16

Innovatiekamp Marketingstudenten van Odisee...

16/04/2018 01:00 20/04/2018 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Innovatiekamp

Marketingstudenten van Odisee in Brussel doorlopen een Vlajo Innovatiekamp, als deel van hun projectweek.

Op maandag krijgen de studententeams een briefing van enkele ondernemingen. Vervolgens gaan zij nieuwe businessideeën voor die ondernemingen bedenken en uitwerken. Op vrijdag zal elk team het uitgewerkte resultaat pitchen voor een jury.

DD/MM/YYYY

Marketingstudenten van Odisee in Brussel doorlopen een Vlajo Innovatiekamp, als deel van hun projectweek.

Op maandag krijgen de studententeams een briefing van enkele ondernemingen. Vervolgens gaan zij nieuwe businessideeën voor die ondernemingen bedenken en uitwerken. Op vrijdag zal elk team het uitgewerkte resultaat pitchen voor een jury.