Collectieve opstart Jieha-leercoaches

Collectieve opstart Jieha-leercoaches
sep 25

Collectieve opstart Jieha-leercoaches Voor Jieha, Mini-onderneming...
Wanneer: 11:00-12:00

25/09/2018 11:00 25/09/2018 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Collectieve opstart Jieha-leercoaches

Voor Jieha, Mini-onderneming en Studentenbedrijf werken we vanaf september 2017 met een collectieve opstartsessie per provincie of regio. De klasopstarten vervallen en trachten we op deze manier op te vangen. Tijdens deze Train-the-Trainer-opstart krijg je enerzijds een stukje opleiding, anderzijds bezorgen we elke leercoach meteen het nodige materiaal om snel te kunnen starten met de klas.

Het is heel handig voor ons, als je enkele dagen voor de workshop het juiste aantal nodige boeken en teams kan aanvullen. In de bevestigingsmail staat een rechtstreekse link om dit in orde te brengen. Zo kunnen wij jou exact het nodige materiaal bezorgen.

Programma

Jieha

 • Toelichting GDPR en Jieha
 • Toelichting effectief pitchen
 • Vragenronde en mogelijkheid tot onderlinge uitwisseling

Mini-onderneming en Studentenbedrijf

 • Vernieuwde Vlajo-Rapportering
 • GDPR
 • Studentenbedrijf: wijzigingen en aanpak ifv leerplan Ondernemend Project en Didactisch Cahier Ondernemingszin en Ondernemerschap
 • Vragenronde en mogelijkheid tot onderlinge uitwisseling
DD/MM/YYYY

Voor Jieha, Mini-onderneming en Studentenbedrijf werken we vanaf september 2017 met een collectieve opstartsessie per provincie of regio. De klasopstarten vervallen en trachten we op deze manier op te vangen. Tijdens deze Train-the-Trainer-opstart krijg je enerzijds een stukje opleiding, anderzijds bezorgen we elke leercoach meteen het nodige materiaal om snel te kunnen starten met de klas.

Het is heel handig voor ons, als je enkele dagen voor de workshop het juiste aantal nodige boeken en teams kan aanvullen. In de bevestigingsmail staat een rechtstreekse link om dit in orde te brengen. Zo kunnen wij jou exact het nodige materiaal bezorgen.

Programma

Jieha

 • Toelichting GDPR en Jieha
 • Toelichting effectief pitchen
 • Vragenronde en mogelijkheid tot onderlinge uitwisseling

Mini-onderneming en Studentenbedrijf

 • Vernieuwde Vlajo-Rapportering
 • GDPR
 • Studentenbedrijf: wijzigingen en aanpak ifv leerplan Ondernemend Project en Didactisch Cahier Ondernemingszin en Ondernemerschap
 • Vragenronde en mogelijkheid tot onderlinge uitwisseling