Shop je Slim - Gent

Shop je Slim - Gent
okt 10

Shop je Slim - Gent Een voormiddag in de huid van...
Wanneer: 09:00-12:00

10/10/2018 09:00 10/10/2018 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Shop je Slim - Gent

Een voormiddag in de huid van een ondernemer kruipen? Dat kan! Op woensdag 10 oktober bieden we de Oost-Vlaamse Vlajo Mini - Ondernemingen de kans om als echte ondernemers sessies bij te wonen waardoor je nog sterker aan de startlijn van je onderneming zullen staan.

Inschrijven via onderstaande link

Shopjeslim2018

Meer info?

  • Contacteer een regionale coördinator:  Ianick
DD/MM/YYYY

Een voormiddag in de huid van een ondernemer kruipen? Dat kan! Op woensdag 10 oktober bieden we de Oost-Vlaamse Vlajo Mini - Ondernemingen de kans om als echte ondernemers sessies bij te wonen waardoor je nog sterker aan de startlijn van je onderneming zullen staan.

Inschrijven via onderstaande link

Shopjeslim2018

Meer info?

  • Contacteer een regionale coördinator:  Ianick