VlajoChallenge workshop voor leraren

VlajoChallenge workshop voor leraren
okt 24

VlajoChallenge workshop voor leraren VlajoChallengeOnline spel...
Wanneer: 13:30-16:00

24/10/2018 13:30 24/10/2018 16:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels VlajoChallenge workshop voor leraren

VlajoChallenge

Online spel rond ondernemen, alle info op www.vlajochallenge-info.be De workshops zijn gericht naar leerkrachten secundair onderwijs en docenten hoger onderwijs. Deelnemers spelen 2 rondes als 'leerling' om van daaruit het spel en de lerarenmodule te leren kennen zodat men vlot op weg kan met de eigen klas.

DD/MM/YYYY

VlajoChallenge

Online spel rond ondernemen, alle info op www.vlajochallenge-info.be De workshops zijn gericht naar leerkrachten secundair onderwijs en docenten hoger onderwijs. Deelnemers spelen 2 rondes als 'leerling' om van daaruit het spel en de lerarenmodule te leren kennen zodat men vlot op weg kan met de eigen klas.