Kick-off Start Academy (Gent & Leuven)

Kick-off Start Academy (Gent & Leuven)
feb 21

Kick-off Start Academy (Gent & Leuven) Start Academy is een...
Wanneer: 18:30-21:30

21/02/2019 18:30 21/02/2019 21:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Kick-off Start Academy (Gent & Leuven)

Start Academy is een combinatie van een ideeënwedstrijd en een academie voor studenten hoger onderwijs tussen 18 en 25 jaar, alleen of in team.

Tijdens deze kick off, een eerste officiële avondactiviteit, trekken we de Start Academy wedstrijd op gang . Vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een business idee, leren we een manier om een businessmodel eenvoudig te structureren en voor te stellen (het Lean Canvas Model), om dat later af te toetsen in de markt.

DD/MM/YYYY

Start Academy is een combinatie van een ideeënwedstrijd en een academie voor studenten hoger onderwijs tussen 18 en 25 jaar, alleen of in team.

Tijdens deze kick off, een eerste officiële avondactiviteit, trekken we de Start Academy wedstrijd op gang . Vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een business idee, leren we een manier om een businessmodel eenvoudig te structureren en voor te stellen (het Lean Canvas Model), om dat later af te toetsen in de markt.