Finale Start Academy

Finale Start Academy
apr 23

Finale Start Academy Er bevinden zich aan de...
Wanneer: 18:30-22:30

23/04/2019 18:30 23/04/2019 22:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Finale Start Academy

Er bevinden zich aan de Vlaamse Universiteiten en Hogescholen heel wat studenten met creatieve ideeën. Start Academy, de ideeënwedstrijd voor studenten hoger onderwijs, mobiliseerde ondernemende studenten en bracht hen in een begeleidingstraject met coaches en experts uit het bedrijfsleven, met als doel hun project klaar te maken voor de start.

66 teams stonden aan de start van dit boeiend parcours. Doorheen de voorrondes en workshops zagen we heel wat creativiteit, enthousiasme en ondernemingszin. Na een ultieme selectieronde hebben wij het genoegen de top 6 van Start Academy 2019 een finaleplaats te geven.

DD/MM/YYYY

Er bevinden zich aan de Vlaamse Universiteiten en Hogescholen heel wat studenten met creatieve ideeën. Start Academy, de ideeënwedstrijd voor studenten hoger onderwijs, mobiliseerde ondernemende studenten en bracht hen in een begeleidingstraject met coaches en experts uit het bedrijfsleven, met als doel hun project klaar te maken voor de start.

66 teams stonden aan de start van dit boeiend parcours. Doorheen de voorrondes en workshops zagen we heel wat creativiteit, enthousiasme en ondernemingszin. Na een ultieme selectieronde hebben wij het genoegen de top 6 van Start Academy 2019 een finaleplaats te geven.