Train-the-Teacher brainstorm met Innowiz in Leuven

Train-the-Teacher brainstorm met Innowiz in Leuven
sep 19

Train-the-Teacher brainstorm met Innowiz in Leuven INNOWIZ is een hands-on...
Wanneer: 12:30-16:00

19/09/2019 12:30 19/09/2019 16:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Train-the-Teacher brainstorm met Innowiz in Leuven

INNOWIZ is een hands-on methode die ingezet kan worden waar de nood aan creativiteit hoog is. Door middel van een laagdrempelig stappenplan, bestaande uit een verzameling van eenvoudige technieken, ondersteunt INNOWIZ bij het ontwikkelen van nieuwe inzichten en ideeën. De tool biedt enerzijds inspiratie voor personen die wat aan creativiteit ontbreken en anderzijds structuur voor de meer chaotische personen.  
INNOWIZ kan zowel gebruikt worden door leerkrachten(teams) om unieke en innoverende projecten te bedenken maar kan ook perfect ingezet worden in de klas om leerlingen te ondersteunen bij het zoeken naar een oplossing voor zijn/haar ontwerpuitdaging.

Kostprijs

Inschrijven voor deze workshop kost €80, dit is de prijs voor de tool zelf, de workshop is speciaal voor onze leercoaches inbegrepen in de prijs. De tool mag je uiteraard meenemen naar huis, je kan er meteen me aan de slag in je les.

Inschrijven

  • Donderdag 19 september 2019 in Leuven via deze link
  • Dinsdag 24 september 2019 in Gent via deze link
  • Donderdag 26 september 2019 in Kortrijk via deze link
DD/MM/YYYY

INNOWIZ is een hands-on methode die ingezet kan worden waar de nood aan creativiteit hoog is. Door middel van een laagdrempelig stappenplan, bestaande uit een verzameling van eenvoudige technieken, ondersteunt INNOWIZ bij het ontwikkelen van nieuwe inzichten en ideeën. De tool biedt enerzijds inspiratie voor personen die wat aan creativiteit ontbreken en anderzijds structuur voor de meer chaotische personen.  
INNOWIZ kan zowel gebruikt worden door leerkrachten(teams) om unieke en innoverende projecten te bedenken maar kan ook perfect ingezet worden in de klas om leerlingen te ondersteunen bij het zoeken naar een oplossing voor zijn/haar ontwerpuitdaging.

Kostprijs

Inschrijven voor deze workshop kost €80, dit is de prijs voor de tool zelf, de workshop is speciaal voor onze leercoaches inbegrepen in de prijs. De tool mag je uiteraard meenemen naar huis, je kan er meteen me aan de slag in je les.

Inschrijven

  • Donderdag 19 september 2019 in Leuven via deze link
  • Dinsdag 24 september 2019 in Gent via deze link
  • Donderdag 26 september 2019 in Kortrijk via deze link