Start Academy: start inschrijvingen

Start Academy: start inschrijvingen
okt 07

Start Academy: start inschrijvingen Vanaf maandag 7 oktober...

07/10/2019 01:00 07/10/2019 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Start Academy: start inschrijvingen

Vanaf maandag 7 oktober 2019 kan je inschrijven als Start Academy deelnemer. Registreer je hiertoe individueel op www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot vrijdag 14 februari 2020!

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team

DD/MM/YYYY

Vanaf maandag 7 oktober 2019 kan je inschrijven als Start Academy deelnemer. Registreer je hiertoe individueel op www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot vrijdag 14 februari 2020!

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team