Innovatiekamp op sportinnovatiecongres #SIC2019

Innovatiekamp op sportinnovatiecongres #SIC2019
okt 17

Innovatiekamp op sportinnovatiecongres #SIC2019  VOLZETOp donderdag 17...

17/10/2019 01:00 17/10/2019 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Innovatiekamp op sportinnovatiecongres #SIC2019

 

VOLZET

Op donderdag 17 oktober 2019 vindt op de Sportinnovatiecampus van Sport Vlaanderen in Brugge het 3de sportinnovatiecongres plaats. #SIC2019 staat volledig in het thema van sport in de toekomst. Hoe zullen we sporten in 2040? Gaan we dan meer of net minder naar de sportclub? Beoefenen we nog dezelfde sporten? Of trekken we met zijn allen resoluut de kaart van de virtual reality? Meer informatie over het congres vindt u hier.

Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo) is blij dat ze i.s.m. Sport Vlaanderen een specifiek programma kan aanbieden voor studenten die een sportopleiding volgen aan een Vlaamse Universiteit of Hogeschool. De deelname aan dit innovatiekamp is voor de studenten gratis.

DD/MM/YYYY

 

VOLZET

Op donderdag 17 oktober 2019 vindt op de Sportinnovatiecampus van Sport Vlaanderen in Brugge het 3de sportinnovatiecongres plaats. #SIC2019 staat volledig in het thema van sport in de toekomst. Hoe zullen we sporten in 2040? Gaan we dan meer of net minder naar de sportclub? Beoefenen we nog dezelfde sporten? Of trekken we met zijn allen resoluut de kaart van de virtual reality? Meer informatie over het congres vindt u hier.

Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo) is blij dat ze i.s.m. Sport Vlaanderen een specifiek programma kan aanbieden voor studenten die een sportopleiding volgen aan een Vlaamse Universiteit of Hogeschool. De deelname aan dit innovatiekamp is voor de studenten gratis.