SETT beurs Flanders Expo Gent

okt 23

SETT beurs Flanders Expo Gent Tools en inspiratie voor jouw...

23/10/2019 01:00 23/10/2019 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels SETT beurs Flanders Expo Gent

Tools en inspiratie voor jouw school Leraar, schooldirecteur, opvoeder, ICT-medewerker: als je met beide voeten in de onderwijspraktijk staat, dan mág je SETT niet missen. De shift van klassikaal naar individueel leren is de grootste transformatie ooit in de geschiedenis van ons onderwijs. SETT reikt je alle tools aan om een digitale leeromgeving te creëren waarin elke leerling de kans krijgt om zich optimaal te ontplooien. Bovendien is SETT dé plek waar onderwijsprofessionals elkaar inspireren via onverwachte ontmoetingen en prikkelende lezingen.
Het conferentieprogramma bevat inspirerende lezingen en praktijkgerichte workshops onder leiding van toonaangevende experts. Zo verwerf je een schat aan tools en ideeën om je klas te ontwikkelen en je school van binnenuit te transformeren. De beurs is opgevat als een actieve ontmoetingsplaats waar exposanten niet alleen hun nieuwste technologieën tonen, maar ook pop-uplezingen, workshops en discussies organiseren. Als bezoeker krijg je er de mogelijkheid de nieuwste onderwijstechnologieën te ontdekken en er zelf mee aan de slag te gaan.

DD/MM/YYYY

Tools en inspiratie voor jouw school Leraar, schooldirecteur, opvoeder, ICT-medewerker: als je met beide voeten in de onderwijspraktijk staat, dan mág je SETT niet missen. De shift van klassikaal naar individueel leren is de grootste transformatie ooit in de geschiedenis van ons onderwijs. SETT reikt je alle tools aan om een digitale leeromgeving te creëren waarin elke leerling de kans krijgt om zich optimaal te ontplooien. Bovendien is SETT dé plek waar onderwijsprofessionals elkaar inspireren via onverwachte ontmoetingen en prikkelende lezingen.
Het conferentieprogramma bevat inspirerende lezingen en praktijkgerichte workshops onder leiding van toonaangevende experts. Zo verwerf je een schat aan tools en ideeën om je klas te ontwikkelen en je school van binnenuit te transformeren. De beurs is opgevat als een actieve ontmoetingsplaats waar exposanten niet alleen hun nieuwste technologieën tonen, maar ook pop-uplezingen, workshops en discussies organiseren. Als bezoeker krijg je er de mogelijkheid de nieuwste onderwijstechnologieën te ontdekken en er zelf mee aan de slag te gaan.