Train-the-Teacher|basis|lager|werkvormen

Train-the-Teacher|basis|lager|werkvormen
nov 05

Train-the-Teacher|basis|lager|werkvormen Om kinderen actiever te...
Wanneer: 09:00-12:00

05/11/2019 09:00 05/11/2019 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Train-the-Teacher|basis|lager|werkvormen

Om kinderen actiever te betrekken en hun ondernemingszin nog meer te prikkelen, kunnen actieve en coöperatieve werkvormen helpen in de klasorganisatie. Tijdens deze actieve workshop ondervind je aan den lijve wat coöperatief leren is. Werkvormen die de sfeer bevorderen, werkvormen om elk kind een aandeel te geven binnen het leerproces, werkvormen om een instructie te geven, werkvormen om leerstof in te oefenen, … alles komt aan bod .

Daarnaast staan we ook stil bij de basisprincipes van coöperatief leren en is er ruimte voor allerlei praktische vragen. Zo kan je de dag erna meteen mee aan de slag gaan in jouw eigen klas.

DD/MM/YYYY

Om kinderen actiever te betrekken en hun ondernemingszin nog meer te prikkelen, kunnen actieve en coöperatieve werkvormen helpen in de klasorganisatie. Tijdens deze actieve workshop ondervind je aan den lijve wat coöperatief leren is. Werkvormen die de sfeer bevorderen, werkvormen om elk kind een aandeel te geven binnen het leerproces, werkvormen om een instructie te geven, werkvormen om leerstof in te oefenen, … alles komt aan bod .

Daarnaast staan we ook stil bij de basisprincipes van coöperatief leren en is er ruimte voor allerlei praktische vragen. Zo kan je de dag erna meteen mee aan de slag gaan in jouw eigen klas.