Train-the-Teacher | basis | lager I differentiatie

Train-the-Teacher | basis | lager I differentiatie
nov 18

Train-the-Teacher | basis | lager I differentiatie Hoe leg je je lat hoog voor...
Wanneer: 09:00-12:00

18/11/2019 09:00 18/11/2019 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Train-the-Teacher | basis | lager I differentiatie

Hoe leg je je lat hoog voor al je leerlingen, rekening houdend met de verschillen van diezelfde leerling? We geven je heel praktische tools en een duidelijk model (IGDI) waarmee je snel mee aan de slag kan in je klaspraktijk.

DD/MM/YYYY

Hoe leg je je lat hoog voor al je leerlingen, rekening houdend met de verschillen van diezelfde leerling? We geven je heel praktische tools en een duidelijk model (IGDI) waarmee je snel mee aan de slag kan in je klaspraktijk.