Train-the-Teacher|basis|lager|werkvormen

Train-the-Teacher|basis|lager|werkvormen
jan 09

Train-the-Teacher|basis|lager|werkvormen Ervaringsuitwisseling en...
Wanneer: 09:00-12:00

09/01/2020 09:00 09/01/2020 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Train-the-Teacher|basis|lager|werkvormen

Ervaringsuitwisseling en nieuwe input:  Wat en hoe evalueren van groepswerk?- Hoe leerlingen laten groeien in samenwerkingsvaardigheden?- Mijn rol als leerkracht tijdens interactieve lesmomenten?Ervaringsuitwisseling en nieuwe input:Wat en hoe evalueren van groepswerk?Hoe leerlingen laten groeien in samenwerkingsvaardigheden?Mijn rol als leerkracht tijdens interactieve lesmomenten?

DD/MM/YYYY

Ervaringsuitwisseling en nieuwe input:  Wat en hoe evalueren van groepswerk?- Hoe leerlingen laten groeien in samenwerkingsvaardigheden?- Mijn rol als leerkracht tijdens interactieve lesmomenten?Ervaringsuitwisseling en nieuwe input:Wat en hoe evalueren van groepswerk?Hoe leerlingen laten groeien in samenwerkingsvaardigheden?Mijn rol als leerkracht tijdens interactieve lesmomenten?