Start Academy: deadline inschrijvingen

Start Academy: deadline inschrijvingen
feb 14

Start Academy: deadline inschrijvingen Tot vandaag - vrijdag...

14/02/2020 01:00 14/02/2020 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Start Academy: deadline inschrijvingen

Tot vandaag - vrijdag 14/02/2020 - kan je inschrijven als Start Academy deelnemer! Doe dit dus zeker voor het verstrijken van de deadline. Registreer je hiertoe individueel op www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren.

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team

DD/MM/YYYY

Tot vandaag - vrijdag 14/02/2020 - kan je inschrijven als Start Academy deelnemer! Doe dit dus zeker voor het verstrijken van de deadline. Registreer je hiertoe individueel op www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren.

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team