Vlajo’s talentenstage @ Albert Heijn I basis 3e gr

mrt 12

Vlajo’s talentenstage @ Albert Heijn I basis 3e gr Tijdens deze Vlajo’s...
Wanneer: 09:00-12:00

12/03/2020 09:00 12/03/2020 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Vlajo’s talentenstage @ Albert Heijn I basis 3e gr

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met Albert Heijn. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in een winkel van Albert Heijn en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

Doelgroep

  • derde graad basisonderwijs
DD/MM/YYYY

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met Albert Heijn. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in een winkel van Albert Heijn en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

Doelgroep

  • derde graad basisonderwijs