Talentenstage secundair@WZC Vulpia

mrt 13

Talentenstage secundair@WZC Vulpia Tijdens deze Vlajo’s...
Wanneer: 09:00-12:00

13/03/2020 09:00 13/03/2020 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Talentenstage secundair@WZC Vulpia

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met Woonzorgcentrum Vulpia . Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in het woonzorgcentra Vulpia en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

  • Doelgroep: 1e graad secundair onderwijs
DD/MM/YYYY

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met Woonzorgcentrum Vulpia . Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in het woonzorgcentra Vulpia en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

  • Doelgroep: 1e graad secundair onderwijs