Annulatie: Vlajo innovatiedag Nieuwe Materialen

Annulatie: Vlajo innovatiedag Nieuwe Materialen
mrt 24

Annulatie: Vlajo innovatiedag Nieuwe Materialen Vlajo Innovatiedag...

24/03/2020 01:00 24/03/2020 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Annulatie: Vlajo innovatiedag Nieuwe Materialen

Vlajo Innovatiedag 'Nieuwe materialen'

Vlajo i.s.m. POM West-Vlaanderen en Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen nodigen 100 leerlingen 3de graad ASO en Technische Wetenschappelijke richtingen  (provincies West- en Oost-Vlaaneren) uit om deel te nemen aan de  Vlajo innovatiedag te Kortrijk in het VKC (KULAK-campus) .
 

Interesse?

DD/MM/YYYY

Vlajo Innovatiedag 'Nieuwe materialen'

Vlajo i.s.m. POM West-Vlaanderen en Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen nodigen 100 leerlingen 3de graad ASO en Technische Wetenschappelijke richtingen  (provincies West- en Oost-Vlaaneren) uit om deel te nemen aan de  Vlajo innovatiedag te Kortrijk in het VKC (KULAK-campus) .
 

Interesse?