*Geannuleerd* Talentenstage sec@WCZ De Pelikaan

apr 21

*Geannuleerd* Talentenstage sec@WCZ De Pelikaan Tijdens deze Vlajo’s...
Wanneer: 09:00-12:00

21/04/2020 09:00 21/04/2020 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels *Geannuleerd* Talentenstage sec@WCZ De Pelikaan

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met WZC De Pelikaan. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in het WZC Pelikaan en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

  • Doelgroep: 1e graad secundair onderwijs
DD/MM/YYYY

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met WZC De Pelikaan. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in het WZC Pelikaan en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

  • Doelgroep: 1e graad secundair onderwijs