*Geannuleerd* Talentenstage secundair@Unikamp

apr 24

*Geannuleerd* Talentenstage secundair@Unikamp Tijdens deze Vlajo’s...
Wanneer: 09:00-12:00

24/04/2020 09:00 24/04/2020 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels *Geannuleerd* Talentenstage secundair@Unikamp

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met Unikamp. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in een winkel van Unikamp en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

  • Doelgroep: 1e graad secundair onderwijs
DD/MM/YYYY

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met Unikamp. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in een winkel van Unikamp en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

  • Doelgroep: 1e graad secundair onderwijs