JA Europe Enterprise Challenge (Athene)

JA Europe Enterprise Challenge (Athene)
jun 24

JA Europe Enterprise Challenge (Athene) Het team dat onze wedstrijd...

24/06/2020 01:00 26/06/2020 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels JA Europe Enterprise Challenge (Athene)

Het team dat onze wedstrijd voor 'Beste operationele Small Business Project' wint in April, zal hetvan 24 tot 26 juni opnemen tegen de winnende teams van gelijkaardige competities in andere Europese landen. Slagen ze er in om zich te laten kronen als beste Europese team? Na een boeiende driedaagse in Athene weten we meer!

Voor meer info zie https://eec2020.org/

 

DD/MM/YYYY

Het team dat onze wedstrijd voor 'Beste operationele Small Business Project' wint in April, zal hetvan 24 tot 26 juni opnemen tegen de winnende teams van gelijkaardige competities in andere Europese landen. Slagen ze er in om zich te laten kronen als beste Europese team? Na een boeiende driedaagse in Athene weten we meer!

Voor meer info zie https://eec2020.org/