Vlajo’s talentenstage @ Bellewaerde

jun 25

Vlajo’s talentenstage @ Bellewaerde Tijdens deze Vlajo’s...
Wanneer: 09:00-16:00

25/06/2020 09:00 25/06/2020 16:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Vlajo’s talentenstage @ Bellewaerde

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met pretpark Bellewaerde. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag achter de schermen van Bellewaerde en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

Doelgroep

  • derde graad basisonderwijs
DD/MM/YYYY

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met pretpark Bellewaerde. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag achter de schermen van Bellewaerde en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker).

Doelgroep

  • derde graad basisonderwijs