Speel en onderneem met VlajoChallenge

okt 06

Speel en onderneem met VlajoChallenge Eerst geven we een kort...
Wanneer: 19:00-21:00

06/10/2020 19:00 06/10/2020 21:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Speel en onderneem met VlajoChallenge

Eerst geven we een kort webinar met de toelichting van het spel, de concordantie met de leerplannen, de mogelijkheden enz. Daarna schakelen we over naar een live Zoomsessie waarin we het spel live verkennen én waarin de deelnemende leercoaches meteen ook 2 spelrondes echt gaan spelen. Zo heb je het spel helemaal in de vingers!

DD/MM/YYYY

Eerst geven we een kort webinar met de toelichting van het spel, de concordantie met de leerplannen, de mogelijkheden enz. Daarna schakelen we over naar een live Zoomsessie waarin we het spel live verkennen én waarin de deelnemende leercoaches meteen ook 2 spelrondes echt gaan spelen. Zo heb je het spel helemaal in de vingers!