Webinar Business Model Canvas concreet

okt 27

Webinar Business Model Canvas concreet Doelgroep: leraren/docentenWe...
Wanneer: 19:30-21:00

27/10/2020 19:30 27/10/2020 21:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Webinar Business Model Canvas concreet

Doelgroep: leraren/docenten


We overlopen de 9 bouwstenen van het Business Model Canvas en bespreken hoe we dit overbrengen naar leerlingen en toepassen op projecten zoals miniondernemingen. Elke bouwsteen wordt toegelicht aan de hand van Belgische voorbeelden. Na de sessie is er ruimte voor Q&A.
--> Schrijf jezelf in voor dit webinar

DD/MM/YYYY

Doelgroep: leraren/docenten


We overlopen de 9 bouwstenen van het Business Model Canvas en bespreken hoe we dit overbrengen naar leerlingen en toepassen op projecten zoals miniondernemingen. Elke bouwsteen wordt toegelicht aan de hand van Belgische voorbeelden. Na de sessie is er ruimte voor Q&A.
--> Schrijf jezelf in voor dit webinar