Webinar:Een ondernemer voor jouw klas? Nu zeker!

okt 28

Webinar:Een ondernemer voor jouw klas? Nu zeker! Doelgroep:leraren derde graad...
Wanneer: 19:30-20:30

28/10/2020 19:30 28/10/2020 20:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Webinar:Een ondernemer voor jouw klas? Nu zeker!

Doelgroep:

leraren derde graad secundair/ docenten

Inhoud:

Ondernemers voor de Klas is reeds jaren een gevestigde waarde binnen onderwijs, wanneer in het tweede trimester zo'n 450 ondernemers uitzwermen naar de Vlaamse klassen. Net nu,  nu ondernemers door een uitdagende periode gaan, waarin ze heel snel moeten schakelen en wendbaar uit de hoek moeten komen, is hun verhaal des te interessanter om mee te geven aan jouw leerlingen.
Dit jaar is het onzeker of we de gastlessen live kunnen laten doorgaan (dit geniet natuurlijk onze voorkeur), maar bij Vlajo hebben we scenario's achter de hand wanneer dit niet lukt. Benieuwd? Twijfel je of dit iets voor jou is?

Inschrijven

DD/MM/YYYY

Doelgroep:

leraren derde graad secundair/ docenten

Inhoud:

Ondernemers voor de Klas is reeds jaren een gevestigde waarde binnen onderwijs, wanneer in het tweede trimester zo'n 450 ondernemers uitzwermen naar de Vlaamse klassen. Net nu,  nu ondernemers door een uitdagende periode gaan, waarin ze heel snel moeten schakelen en wendbaar uit de hoek moeten komen, is hun verhaal des te interessanter om mee te geven aan jouw leerlingen.
Dit jaar is het onzeker of we de gastlessen live kunnen laten doorgaan (dit geniet natuurlijk onze voorkeur), maar bij Vlajo hebben we scenario's achter de hand wanneer dit niet lukt. Benieuwd? Twijfel je of dit iets voor jou is?

Inschrijven