Online training Google Digitaal Atelier sessie 2

nov 04

Online training Google Digitaal Atelier sessie 2 Video Marketing: Hoe...
Wanneer: 18:00-19:00

04/11/2020 18:00 27/10/2020 19:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Online training Google Digitaal Atelier sessie 2

Video Marketing: Hoe video’s gebruiken voor jouw bedrijf?

Tijdens deze training gaan we het hebben over video, één van de snelst groeiende media in online marketing. Je leert meer over YouTube, leert met Video Analytics te werken en krijgt ook een aantal handige tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kan met video.

DD/MM/YYYY

Video Marketing: Hoe video’s gebruiken voor jouw bedrijf?

Tijdens deze training gaan we het hebben over video, één van de snelst groeiende media in online marketing. Je leert meer over YouTube, leert met Video Analytics te werken en krijgt ook een aantal handige tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kan met video.