Webinar | Brainstormen en ideeën zoeken

mei 12

Webinar | Brainstormen en ideeën zoeken Vlajo hecht veel belang aan...
Wanneer: 19:00-20:30

12/05/2021 19:00 12/05/2021 20:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Webinar | Brainstormen en ideeën zoeken

Vlajo hecht veel belang aan de rol van de leercoach bij de begeleiding van onze ondernemende projecten. Om de leercoaches nog beter bij te staan bij de uitvoering in de klaspraktijk,  organiseren we diverse webinars.

Dit webinar spitst zich specifiek toe op hoe je een brede brainstorm kan organiseren voor je Jieha-leerlingen om tot een boeiend projectidee te komen. Uiteraard krijgen de 7 E's hier hun plaats in, alsook de SDG's.

DD/MM/YYYY

Vlajo hecht veel belang aan de rol van de leercoach bij de begeleiding van onze ondernemende projecten. Om de leercoaches nog beter bij te staan bij de uitvoering in de klaspraktijk,  organiseren we diverse webinars.

Dit webinar spitst zich specifiek toe op hoe je een brede brainstorm kan organiseren voor je Jieha-leerlingen om tot een boeiend projectidee te komen. Uiteraard krijgen de 7 E's hier hun plaats in, alsook de SDG's.