Webinar Circulair leren ondernemen, ook bij jou

mei 18

Webinar Circulair leren ondernemen, ook bij jou Met het project CiLO -...
Wanneer: 19:00-20:00

18/05/2021 19:00 18/05/2021 20:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Webinar Circulair leren ondernemen, ook bij jou

Met het project CiLO - Circulair Leren Ondernemen heeft de Universiteit Hasselt met ondersteuning van Vlaanderen Circulair en Vlajo een lespakket uitgewerkt omtrent de circulaire economie. Dit lespakket stoomt leerlingen uit de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs klaar om met circulair ondernemen aan de slag te gaan. Het is dus de ideale voorbereiding voor leerling en leerkracht om projecten als Jieha of  Mini-onderneming met zorg voor onze planeet te realiseren! Dankzij de steun van Vlaanderen Circulair kan dit lessenpakket gratis digitaal aangeboden worden.

Meer weten over het CiLO-project en hoe jij er als leerkracht mee aan de slag kan? Schrijf je dan alvast in!

DD/MM/YYYY

Met het project CiLO - Circulair Leren Ondernemen heeft de Universiteit Hasselt met ondersteuning van Vlaanderen Circulair en Vlajo een lespakket uitgewerkt omtrent de circulaire economie. Dit lespakket stoomt leerlingen uit de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs klaar om met circulair ondernemen aan de slag te gaan. Het is dus de ideale voorbereiding voor leerling en leerkracht om projecten als Jieha of  Mini-onderneming met zorg voor onze planeet te realiseren! Dankzij de steun van Vlaanderen Circulair kan dit lessenpakket gratis digitaal aangeboden worden.

Meer weten over het CiLO-project en hoe jij er als leerkracht mee aan de slag kan? Schrijf je dan alvast in!