Shop Je Slim Oost - Vlaanderen

okt 20

Shop Je Slim Oost - Vlaanderen Een uniek opleidingsmoment...
Wanneer: 09:00-12:00

20/10/2021 09:00 20/10/2021 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Shop Je Slim Oost - Vlaanderen

Een uniek opleidingsmoment voor Oost - Vlaamse Mini - Ondernemers! Aanvullend op het digitaal aanbod organiseert Vlajo Oost - Vlaanderen de fysieke sessies over oa Storytelling, Verkooptechnieken, Sociale media, Elevator Pitch.

Inschrijven kan enkel via de link die je per team hebt ontvangen.

DD/MM/YYYY

Een uniek opleidingsmoment voor Oost - Vlaamse Mini - Ondernemers! Aanvullend op het digitaal aanbod organiseert Vlajo Oost - Vlaanderen de fysieke sessies over oa Storytelling, Verkooptechnieken, Sociale media, Elevator Pitch.

Inschrijven kan enkel via de link die je per team hebt ontvangen.