Inspiratiedag ondernemend Hoger Onderwijs

jan 13

Inspiratiedag ondernemend Hoger Onderwijs Wil jij graag geïnspireerd...

13/01/2022 01:00 13/01/2022 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Inspiratiedag ondernemend Hoger Onderwijs
  • Wil jij graag geïnspireerd worden hoe hoger onderwijs de kaart van ondernemen trekt?
  • Ben je benieuwd hoe je een krachtige ondernemende werking binnen een hogeschool of universiteit kan uitbouwen?
  • En vraag je je af hoe je dit in de praktijk kan implementeren?
Howest en Vlajo slaan de handen in elkaar en organiseren op donderdag 13 januari 2022 een inspiratiedag vol interessante presentaties, workshops, good practices, inspirerende cases en netwerkgelegenheid voor ondernemend Hoger Onderwijs in Vlaanderen.
 
De inspiratiedag zal doorgaan bij Howest – Campus Kortrijk in The Penta en zal ook deels online kunnen gevolgd worden.
 
Alle info en mogelijkheid tot inschrijven volgt snel. We verklappen enkel al dé keynotespreker die de inspiratiedag zal openen: niemand minder dan Ignace Van Doorselaere – CEO van Neuhaus – zal spreken over het belang van ondernemende vaardigheden en softskills in het Hoger Onderwijs, en hij reikt tools aan om zelf mee aan de slag te gaan
DD/MM/YYYY
  • Wil jij graag geïnspireerd worden hoe hoger onderwijs de kaart van ondernemen trekt?
  • Ben je benieuwd hoe je een krachtige ondernemende werking binnen een hogeschool of universiteit kan uitbouwen?
  • En vraag je je af hoe je dit in de praktijk kan implementeren?
Howest en Vlajo slaan de handen in elkaar en organiseren op donderdag 13 januari 2022 een inspiratiedag vol interessante presentaties, workshops, good practices, inspirerende cases en netwerkgelegenheid voor ondernemend Hoger Onderwijs in Vlaanderen.
 
De inspiratiedag zal doorgaan bij Howest – Campus Kortrijk in The Penta en zal ook deels online kunnen gevolgd worden.
 
Alle info en mogelijkheid tot inschrijven volgt snel. We verklappen enkel al dé keynotespreker die de inspiratiedag zal openen: niemand minder dan Ignace Van Doorselaere – CEO van Neuhaus – zal spreken over het belang van ondernemende vaardigheden en softskills in het Hoger Onderwijs, en hij reikt tools aan om zelf mee aan de slag te gaan