STEM / Sci-Tech challenge

mrt 10

STEM / Sci-Tech challenge Gezocht om de wereld te...

10/03/2022 01:00 10/03/2022 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels STEM / Sci-Tech challenge

Gezocht om de wereld te verbeteren: wetenschapsneuzen!

Hoe denken leerlingen over energie-efficiëntie? SCI-TECH is een project waar leerlingen creatief bezig zijn met ‘het genereren van ideeën’ in functie van hun STEM gerelateerde leerstof. 

In samenwerking met ExxonMobil en Junior Achievement Young Enterprise Europe (JA-YE) wil Vlajo op een bijzondere wijze aandacht schenken aan de wereldomvattende energiebehoeften, de daarvoor aanwezige en toekomstige bronnen en de daaraan verbonden gevolgen voor mens en milieu. Hiervoor organiseren we voor leerlingen uit de 3de graad wetenschappelijke en technisch-wetenschappelijke richtingen (STEM) het Sci-Tech programma, een uitdaging in creatief STEM-denken!

DD/MM/YYYY

Gezocht om de wereld te verbeteren: wetenschapsneuzen!

Hoe denken leerlingen over energie-efficiëntie? SCI-TECH is een project waar leerlingen creatief bezig zijn met ‘het genereren van ideeën’ in functie van hun STEM gerelateerde leerstof. 

In samenwerking met ExxonMobil en Junior Achievement Young Enterprise Europe (JA-YE) wil Vlajo op een bijzondere wijze aandacht schenken aan de wereldomvattende energiebehoeften, de daarvoor aanwezige en toekomstige bronnen en de daaraan verbonden gevolgen voor mens en milieu. Hiervoor organiseren we voor leerlingen uit de 3de graad wetenschappelijke en technisch-wetenschappelijke richtingen (STEM) het Sci-Tech programma, een uitdaging in creatief STEM-denken!