GEANNULEERD - Slotevent Mini's Antwerpen

mei 18

GEANNULEERD - Slotevent Mini's Antwerpen We nodigen je uit om op...
Wanneer: 13:30-18:00

18/05/2022 13:30 18/05/2022 18:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels GEANNULEERD - Slotevent Mini's Antwerpen

We nodigen je uit om op woensdagnamiddag 18 mei samen met andere Antwerpse miniondernemingen feestelijk af te sluiten. Je bereidt een korte presentatie voor en presenteert deze voor groot publiek in het auditorium van BNP Paribas Fortis Antwerpen-Meir.

Locatie: BNP Paribas Fortis Antwerpen

Inschrijven via deze link

DD/MM/YYYY

We nodigen je uit om op woensdagnamiddag 18 mei samen met andere Antwerpse miniondernemingen feestelijk af te sluiten. Je bereidt een korte presentatie voor en presenteert deze voor groot publiek in het auditorium van BNP Paribas Fortis Antwerpen-Meir.

Locatie: BNP Paribas Fortis Antwerpen

Inschrijven via deze link