Here we go! Antwerpen

sep 09

Here we go! Antwerpen We willen graag iedereen...
Wanneer: 14:00-15:00

09/09/2022 14:00 09/09/2022 15:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Here we go! Antwerpen

We willen graag iedereen gemotiveerd en geïnformeerd ‘on track’. Om die reden organiseren we een online startevent voor álle leerlingen en leercoaches ‘Mini’ uit onze provincie. We lichten het stappenplan toe en zorgen voor frisse video-intermezzo’s van o.a. enkele Vlajo Alumni, een coördinator Jong Ondernemerschap, enz. Via de chatbox kunnen vragen gesteld worden.    

Niet te missen! Inschrijven kan via deze link.

DD/MM/YYYY

We willen graag iedereen gemotiveerd en geïnformeerd ‘on track’. Om die reden organiseren we een online startevent voor álle leerlingen en leercoaches ‘Mini’ uit onze provincie. We lichten het stappenplan toe en zorgen voor frisse video-intermezzo’s van o.a. enkele Vlajo Alumni, een coördinator Jong Ondernemerschap, enz. Via de chatbox kunnen vragen gesteld worden.    

Niet te missen! Inschrijven kan via deze link.