Shop Je Slim Limburg

October 12

Shop Je Slim Limburg Een uniek opleidingsmoment...
Wanneer: 13:30-16:45

12/10/2022 13:30 12/10/2022 16:45 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Shop Je Slim Limburg

Een uniek opleidingsmoment voor Limburgse Mini - Ondernemers! Aanvullend op het digitaal aanbod organiseert Vlajo Limburg een aantal fysieke sessies over Succesvol Samenwerken, Presentatietechnieken en Personal Branding.

Inschrijven kan enkel via de mail die je per team hebt ontvangen.

Meer info via heidi.merta@vlajo.org

DD/MM/YYYY

Een uniek opleidingsmoment voor Limburgse Mini - Ondernemers! Aanvullend op het digitaal aanbod organiseert Vlajo Limburg een aantal fysieke sessies over Succesvol Samenwerken, Presentatietechnieken en Personal Branding.

Inschrijven kan enkel via de mail die je per team hebt ontvangen.

Meer info via heidi.merta@vlajo.org