TTT Basis|Lager|Evalueren deel 1

okt 20

TTT Basis|Lager|Evalueren deel 1 We geven heel de dag door...
Wanneer: 09:00-15:30

20/10/2022 09:00 20/10/2022 15:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels TTT Basis|Lager|Evalueren deel 1

We geven heel de dag door feedback aan de leerlingen en sturen ze bij om zelfstandiger te worden, om door te zetten, om voor zichzelf op te komen. Maar heb je er ooit al bij stilgestaan om de vooruitgang van deze competenties in kaart te brengen? Wij geven je een mooi antwoord op wat evalueren van deze vaardigheden een sterk verhaal maakt. Groeigericht en breed evalueren om kinderen te doen groeien. Opleiding in twee delen.

DD/MM/YYYY

We geven heel de dag door feedback aan de leerlingen en sturen ze bij om zelfstandiger te worden, om door te zetten, om voor zichzelf op te komen. Maar heb je er ooit al bij stilgestaan om de vooruitgang van deze competenties in kaart te brengen? Wij geven je een mooi antwoord op wat evalueren van deze vaardigheden een sterk verhaal maakt. Groeigericht en breed evalueren om kinderen te doen groeien. Opleiding in twee delen.