TTT Basis|Lager| dag van het 1e leerjaar |outdoor

October 26

TTT Basis|Lager| dag van het 1e leerjaar |outdoor Hop met de beentjes! Benut de...
Wanneer: 09:00-16:00

26/10/2022 09:00 26/10/2022 16:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels TTT Basis|Lager| dag van het 1e leerjaar |outdoor

Hop met de beentjes! Benut de speelplaats en de schoolomgeving als extra klaslokaal. Schrap die ene oefening (of meerdere) in het werkboek en oefen dezelfde leerstof tijdens een beweegmoment buiten. Korte doelgerichte activiteitjes in de buitenlucht, even alle energie ontladen en daarna weer rustig en met volle focus verder oefenen in de klas.

Tijdens deze workshop krijg je inspiratie en tips om je activiteiten/lessen naar buiten te brengen en je kinderen op een ondernemende manier aan het leren te zetten. We gaan zelf een paar praktijkvoorbeelden ervaren en er is ruimte voor interactie, reflectie en ervaringsgesprekken.

Na de workshop krijg je toegang tot ons online kenniscentrum met een rijk aanbod aan ondersteunende materialen (klik en print) en inspiratiefiches.

DD/MM/YYYY

Hop met de beentjes! Benut de speelplaats en de schoolomgeving als extra klaslokaal. Schrap die ene oefening (of meerdere) in het werkboek en oefen dezelfde leerstof tijdens een beweegmoment buiten. Korte doelgerichte activiteitjes in de buitenlucht, even alle energie ontladen en daarna weer rustig en met volle focus verder oefenen in de klas.

Tijdens deze workshop krijg je inspiratie en tips om je activiteiten/lessen naar buiten te brengen en je kinderen op een ondernemende manier aan het leren te zetten. We gaan zelf een paar praktijkvoorbeelden ervaren en er is ruimte voor interactie, reflectie en ervaringsgesprekken.

Na de workshop krijg je toegang tot ons online kenniscentrum met een rijk aanbod aan ondersteunende materialen (klik en print) en inspiratiefiches.