Bedrijfsbezoek: Meat & More

October 28

Bedrijfsbezoek: Meat & More Meat & More droomt van...
Wanneer: 09:00-12:30

28/10/2022 09:00 28/10/2022 12:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Bedrijfsbezoek: Meat & More
Meat & More droomt van zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Deze missie vormt geen eenvoudige opdracht in een wereld die voortdurend verandert. Zo zijn er geen afgelijnde consumptiemomenten meer en eten we steeds vaker buitens huis. Daarnaast wordt de focus op gezondheid en duurzaamheid steeds belangrijker voor de consument. Meat & More streeft naar operationele excellentie in deze snel veranderende uitdagende wereld. Dankzij technologische innovatie en strategische keuzes vond Meat & More een manier om werk te maken van deze operationele excellentie. Zo slaagt Meat & More erin om de smaak van toen te combineren met de knowhow van morgen.


Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van een voedingsbedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Meat & More heeft i.s.m. Vlaamse Jonge Ondernemingen een exclusief bedrijfsbezoek voor docenten hoger onderwijs ontwikkeld. Je krijgt een exclusieve kijk achter de schermen en ontdekt hoe Meat & More in praktijk werk maakt van operationele excellentie. Uiteraard ontdek je ook wat Meat & More voor jou en jouw studenten kan betekenen. Na afloop van dit bedrijfsbezoek, kunnen er bedrijfsbezoeken op maat van jouw opleiding aangevraagd worden.

Programma 

- 9u00-9u30: ontvangst 
- 9u30-11u00: productierondleiding 
- 11u00-11u30: keynote operationele excellentie 
-11u30-12u30: netwerkmoment met soep 

Locatie 

Groendreef 10, 9880 Aalter

Prijs 

Dit bedrijfsbezoek is gratis. 

Inschrijving

Klik hier om je in te schrijven voor dit bedrijfsbezoek. Deelname is gratis maar inschrijving is verplicht! Er zijn maar 40 plaatsen dus wees er snel bij!   

DD/MM/YYYY
Meat & More droomt van zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. Deze missie vormt geen eenvoudige opdracht in een wereld die voortdurend verandert. Zo zijn er geen afgelijnde consumptiemomenten meer en eten we steeds vaker buitens huis. Daarnaast wordt de focus op gezondheid en duurzaamheid steeds belangrijker voor de consument. Meat & More streeft naar operationele excellentie in deze snel veranderende uitdagende wereld. Dankzij technologische innovatie en strategische keuzes vond Meat & More een manier om werk te maken van deze operationele excellentie. Zo slaagt Meat & More erin om de smaak van toen te combineren met de knowhow van morgen.


Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van een voedingsbedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Meat & More heeft i.s.m. Vlaamse Jonge Ondernemingen een exclusief bedrijfsbezoek voor docenten hoger onderwijs ontwikkeld. Je krijgt een exclusieve kijk achter de schermen en ontdekt hoe Meat & More in praktijk werk maakt van operationele excellentie. Uiteraard ontdek je ook wat Meat & More voor jou en jouw studenten kan betekenen. Na afloop van dit bedrijfsbezoek, kunnen er bedrijfsbezoeken op maat van jouw opleiding aangevraagd worden.

Programma 

- 9u00-9u30: ontvangst 
- 9u30-11u00: productierondleiding 
- 11u00-11u30: keynote operationele excellentie 
-11u30-12u30: netwerkmoment met soep 

Locatie 

Groendreef 10, 9880 Aalter

Prijs 

Dit bedrijfsbezoek is gratis. 

Inschrijving

Klik hier om je in te schrijven voor dit bedrijfsbezoek. Deelname is gratis maar inschrijving is verplicht! Er zijn maar 40 plaatsen dus wees er snel bij!