Webinar 'The Future of Gaming' i.s.m. Deloitte

November 24

Webinar 'The Future of Gaming' i.s.m. Deloitte Wist je dat de omzet van de...
Wanneer: 19:30-20:30

24/11/2022 19:30 24/11/2022 20:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Webinar 'The Future of Gaming' i.s.m. Deloitte
Wist je dat de omzet van de gaming sector in Europa groter is dan van die van de Europese box office en muzieksector samen? Dat in 2020 meer dan 660 miljoen euro omzet werd gegenereerd uit videogames in België? Maar ook dat de verhouding van gamende vrouwen en mannen ongeveer gelijk is? De ‘Future of Gaming’ is actueler dan ooit. Maar hoe zit het nu eigenlijk? Wat zijn de trends wereldwijd? Wat is de situatie in België? Wat is de Metaverse en hoe zal het de sector beïnvloeden? Ontdek het op 24 november tijdens het webinar over The Future of Gaming.


Schrijf je in via onderstaande link! Kan je er op 24 november niet live bij zijn? Geen enkel probleem! Schrijf je alsnog in en ontvang na afloop van het webinar de opname in je mailbox.

https://forms.office.com/r/xAjDD2tesM

DD/MM/YYYY
Wist je dat de omzet van de gaming sector in Europa groter is dan van die van de Europese box office en muzieksector samen? Dat in 2020 meer dan 660 miljoen euro omzet werd gegenereerd uit videogames in België? Maar ook dat de verhouding van gamende vrouwen en mannen ongeveer gelijk is? De ‘Future of Gaming’ is actueler dan ooit. Maar hoe zit het nu eigenlijk? Wat zijn de trends wereldwijd? Wat is de situatie in België? Wat is de Metaverse en hoe zal het de sector beïnvloeden? Ontdek het op 24 november tijdens het webinar over The Future of Gaming.


Schrijf je in via onderstaande link! Kan je er op 24 november niet live bij zijn? Geen enkel probleem! Schrijf je alsnog in en ontvang na afloop van het webinar de opname in je mailbox.

https://forms.office.com/r/xAjDD2tesM