Vlajo POP-UP Shop @ Shopping Promenade Kapellen

feb 15

Vlajo POP-UP Shop @ Shopping Promenade Kapellen Startdag voor de mogelijkheid...
Wanneer: 14:00-18:00

15/02/2023 14:00 15/02/2023 18:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Vlajo POP-UP Shop @ Shopping Promenade Kapellen

Startdag voor de mogelijkheid een heus winkelpand uit te baten in het Promenade Shoppingcenter Kapellen, dit per halve of hele dag, keuze uit een woensdag, vrijdag of zaterdag, tussen 15 februari en 29 april. Unieke verkoopkans voor miniondernemingen, studentenbedrijven en SBP's uit de Provincie Antwerpen.

Info en inschrijven via deze link

 

DD/MM/YYYY

Startdag voor de mogelijkheid een heus winkelpand uit te baten in het Promenade Shoppingcenter Kapellen, dit per halve of hele dag, keuze uit een woensdag, vrijdag of zaterdag, tussen 15 februari en 29 april. Unieke verkoopkans voor miniondernemingen, studentenbedrijven en SBP's uit de Provincie Antwerpen.

Info en inschrijven via deze link