Coachdag finalisten Start Academy 2023

April 29

Coachdag finalisten Start Academy 2023 Tijdens de coachdag worden de...
Wanneer: 09:30-16:00

29/04/2023 09:30 29/04/2023 16:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Coachdag finalisten Start Academy 2023

Tijdens de coachdag worden de zes finalisten klaargestoomd voor de grote finale van Start Academy 2023. Tijdens deze dag krijgen de finalisten uitleg over hoe de finale van Start Academy zal verlopen. Vervolgens krijgt elk team / individu een persoonlijke sessie met een expert presentatietechnieken en een expert financieel plan.

De coachdag voor de finalisten vindt plaats in Brussel achter gesloten deuren. De teams / individuen die doorstromen naar de finale, krijgen op voorhand een briefing via mail. 

DD/MM/YYYY

Tijdens de coachdag worden de zes finalisten klaargestoomd voor de grote finale van Start Academy 2023. Tijdens deze dag krijgen de finalisten uitleg over hoe de finale van Start Academy zal verlopen. Vervolgens krijgt elk team / individu een persoonlijke sessie met een expert presentatietechnieken en een expert financieel plan.

De coachdag voor de finalisten vindt plaats in Brussel achter gesloten deuren. De teams / individuen die doorstromen naar de finale, krijgen op voorhand een briefing via mail.