TTT traject IMI| ondernemende leercontext

May 11

TTT traject IMI| ondernemende leercontext Tijdens deze workshops gaan...
Wanneer: 08:00-17:00

11/05/2023 08:00 11/05/2023 17:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels TTT traject IMI| ondernemende leercontext

Tijdens deze workshops gaan we coachend en inspirerend aan de slag met de leerkrachten om een ondernemende leercontext te creëren. We zoomen daarvoor in op onze klaspraktijk (4 pijlers: inhoud, leerkrachtstijl, organisatie en evaluatie).

Locatie van deze workshop: IMI Roosdaal.

 

DD/MM/YYYY

Tijdens deze workshops gaan we coachend en inspirerend aan de slag met de leerkrachten om een ondernemende leercontext te creëren. We zoomen daarvoor in op onze klaspraktijk (4 pijlers: inhoud, leerkrachtstijl, organisatie en evaluatie).

Locatie van deze workshop: IMI Roosdaal.