Bedrijfsbezoek hoger bij Volvo Trucks Gent

October 26

Bedrijfsbezoek hoger bij Volvo Trucks Gent Volvo Trucks Gent – dé...
Wanneer: 09:00-13:00

26/10/2023 09:00 26/10/2023 13:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Bedrijfsbezoek hoger bij Volvo Trucks Gent

Volvo Trucks Gent – dé grootste fabrikant van zware trucks in Europa – stelt drie kernwaarden voorop, namelijk ‘kwaliteit’, ‘veiligheid’ en ‘zorg voor het milieu’. Volvo Trucks Gent brengt deze kernwaarden tot leven in alles wat ze doen. 

Daarnaast erkent Volvo Trucks Gent dat de vaardigheden, betrokkenheid en passie van de medewerkers een essentieel onderdeel van het succes zijn. Volvo Trucks Gent hecht dan ook veel belang van de creatie van een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers hun vaardigheden, kennis en talenten kunnen ontplooien. Medewerkers spelen een actieve rol in de ontwikkeling van het bedrijf.  

Ben jij benieuwd hoe de kernwaarden van Volvo Trucks Gent tot leven komen? Wil jij ontdekken welke acties het bedrijf onderneemt om een stimulerende werkomgeving te creëren die gericht is op de talenten van de medewerkers? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Volvo Trucks Gent heeft i.s.m. Vlaamse Jonge Ondernemingen een uniek bedrijfsbezoek voor docenten hoger onderwijs ontwikkeld. Je krijgt een exclusieve kijk achter de schermen. Uiteraard ontdek je ook wat Volvo Trucks Gent kan betekenen voor jou en jouw studenten.  

Na afloop van dit bedrijfsbezoek, kan je een bedrijfsbezoek op maat van jouw opleiding aanvragen.

Programma:       

 • 09u00-09u20: ontvangst met koffiebuffet
 • 09u20-09u30: verwelkoming VLAJO - Directeur Dhr. Peter Coenen
 • 09u30-10u00: voorstelling Volvo Trucks Gent - Vice President Dhr. Koen Leemans
 • 10u00-10u30: voorstelling competentieprofielen  Volvo Trucks Gent - HR
 • 10u30-11u15: rondleiding achter de schermen Volvo Trucks Gent
 • 11u15-11u30: pauze
 • 11u30-12u15: voorstelling match tussen Volvo Trucks Gent en hoger onderwijs - Trainingscentrum
 • 12u15-13u00: broodjeslunch met netwerkmogelijkheid

Datum en locatie:

Donderdagvoormiddag 26 oktober 2023 in de Smalleheerweg 31 - 9041 Oostakker

Kostprijs en inschrijven:

Dit bedrijfsbezoek is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan je hier bedrijfsbezoekVolvoTrucksGent

Ben je alsnog verhinderd, gelieve tijdig te laten weten, opdat we jouw plek aan een collega op de wachtlijst kunnen doorgeven!

Schrijf je je in en kom je niet opdagen? Dan rekenen wij een no show fee van €25 aan. Annuleren kan via mail naar deborah.ongena@vlajo.org tot en met maandag 16 oktober 2023. Annuleer je na deze datum of laat je niets weten? Dan zal er een no show fee aangerekend worden. 

Opgelet! Er zijn slechts 50 plaatsen voor dit uniek bedrijfsbezoek. Snel zijn is de boodschap!

 

DD/MM/YYYY

Volvo Trucks Gent – dé grootste fabrikant van zware trucks in Europa – stelt drie kernwaarden voorop, namelijk ‘kwaliteit’, ‘veiligheid’ en ‘zorg voor het milieu’. Volvo Trucks Gent brengt deze kernwaarden tot leven in alles wat ze doen. 

Daarnaast erkent Volvo Trucks Gent dat de vaardigheden, betrokkenheid en passie van de medewerkers een essentieel onderdeel van het succes zijn. Volvo Trucks Gent hecht dan ook veel belang van de creatie van een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers hun vaardigheden, kennis en talenten kunnen ontplooien. Medewerkers spelen een actieve rol in de ontwikkeling van het bedrijf.  

Ben jij benieuwd hoe de kernwaarden van Volvo Trucks Gent tot leven komen? Wil jij ontdekken welke acties het bedrijf onderneemt om een stimulerende werkomgeving te creëren die gericht is op de talenten van de medewerkers? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Volvo Trucks Gent heeft i.s.m. Vlaamse Jonge Ondernemingen een uniek bedrijfsbezoek voor docenten hoger onderwijs ontwikkeld. Je krijgt een exclusieve kijk achter de schermen. Uiteraard ontdek je ook wat Volvo Trucks Gent kan betekenen voor jou en jouw studenten.  

Na afloop van dit bedrijfsbezoek, kan je een bedrijfsbezoek op maat van jouw opleiding aanvragen.

Programma:       

 • 09u00-09u20: ontvangst met koffiebuffet
 • 09u20-09u30: verwelkoming VLAJO - Directeur Dhr. Peter Coenen
 • 09u30-10u00: voorstelling Volvo Trucks Gent - Vice President Dhr. Koen Leemans
 • 10u00-10u30: voorstelling competentieprofielen  Volvo Trucks Gent - HR
 • 10u30-11u15: rondleiding achter de schermen Volvo Trucks Gent
 • 11u15-11u30: pauze
 • 11u30-12u15: voorstelling match tussen Volvo Trucks Gent en hoger onderwijs - Trainingscentrum
 • 12u15-13u00: broodjeslunch met netwerkmogelijkheid

Datum en locatie:

Donderdagvoormiddag 26 oktober 2023 in de Smalleheerweg 31 - 9041 Oostakker

Kostprijs en inschrijven:

Dit bedrijfsbezoek is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan je hier bedrijfsbezoekVolvoTrucksGent

Ben je alsnog verhinderd, gelieve tijdig te laten weten, opdat we jouw plek aan een collega op de wachtlijst kunnen doorgeven!

Schrijf je je in en kom je niet opdagen? Dan rekenen wij een no show fee van €25 aan. Annuleren kan via mail naar deborah.ongena@vlajo.org tot en met maandag 16 oktober 2023. Annuleer je na deze datum of laat je niets weten? Dan zal er een no show fee aangerekend worden. 

Opgelet! Er zijn slechts 50 plaatsen voor dit uniek bedrijfsbezoek. Snel zijn is de boodschap!