TTT Basis|Kleuter|Actief onthaal

January 10

TTT Basis|Kleuter|Actief onthaal Activerend onthaal Hoe richt...
Wanneer: 09:00-12:00

10/01/2024 09:00 10/01/2024 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels TTT Basis|Kleuter|Actief onthaal

Activerend onthaal 
Hoe richt ik een onthaalmoment in waar plannen, terugblikken, doen en samenhorigheid voorop staan? Tijdens een open onthaal willen we het initiatief van kleuters vergroten en hun zelfstandigheid stimuleren. Het activerend onthaal is praktisch, minder tijdrovern en doelgericht. Geen wachtende kleuters meer, maar ondernemende activiteit vanaf het eerste moment.

DD/MM/YYYY

Activerend onthaal 
Hoe richt ik een onthaalmoment in waar plannen, terugblikken, doen en samenhorigheid voorop staan? Tijdens een open onthaal willen we het initiatief van kleuters vergroten en hun zelfstandigheid stimuleren. Het activerend onthaal is praktisch, minder tijdrovern en doelgericht. Geen wachtende kleuters meer, maar ondernemende activiteit vanaf het eerste moment.