TTT Basis|Kleuter|Evalueren deel 2 (ONLINE)

March 20

TTT Basis|Kleuter|Evalueren deel 2 (ONLINE) Hoe observeer je de kleuters?...
Wanneer: 14:00-17:00

20/03/2024 14:00 20/03/2024 17:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels TTT Basis|Kleuter|Evalueren deel 2 (ONLINE)

Hoe observeer je de kleuters? Hoe weten kleuters welke kwaliteiten je als leerkracht wil beoordelen? Vanuit de praktische evaluatiepictogrammen van Vlajo krijg je een stappenplan om met meer focus alle kleuters te kunnen observeren, evalueren en opvolgen.

DD/MM/YYYY

Hoe observeer je de kleuters? Hoe weten kleuters welke kwaliteiten je als leerkracht wil beoordelen? Vanuit de praktische evaluatiepictogrammen van Vlajo krijg je een stappenplan om met meer focus alle kleuters te kunnen observeren, evalueren en opvolgen.