Aandeelhoudersvergadering Antwerpen

May 16

Aandeelhoudersvergadering Antwerpen Na het brainstormen rond...
Wanneer: 16:30-21:30

16/05/2024 16:30 16/05/2024 21:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Aandeelhoudersvergadering Antwerpen

Na het brainstormen rond product of dienst, het verdelen van functies, het zoeken naar leveranciers … krijgen de  Antwerpse Vlajo Mini-ondernemingen  de kans om het resultaat van hun vele voorbereidingen te delen met een groot publiek. 

Locatie

BNP Paribas Fortis (Meir - Antwerpen)

Link om in te schrijven volgt nog. 

DD/MM/YYYY

Na het brainstormen rond product of dienst, het verdelen van functies, het zoeken naar leveranciers … krijgen de  Antwerpse Vlajo Mini-ondernemingen  de kans om het resultaat van hun vele voorbereidingen te delen met een groot publiek. 

Locatie

BNP Paribas Fortis (Meir - Antwerpen)

Link om in te schrijven volgt nog.